Most mind a 6 gyermek vitamin komplexum egy készletben


A Junior Hit gyermek vitamin- és ásványi anyag komplexum termékcsalád új külsővel jelenik meg! Most még ragyogóbb és élettel telibb! Új külső, megszokott hatás.


Premier - szeptember 1. Minden szülő azt akarja, hogy gyermeke egészséges, okos és erős legyen. Erős legyen az immunrendszere és a csontozata, éles legyen az elméje, jó a közérzete. A gyermek energikus és boldog legyen.

Az aktív gyermek szervezetéről gondoskodni, és ellátni az értelmi fejlődéshez szükséges minden elemmel rendkívül nehéz. De lehetséges! A Junior Hit ásványianyag-vitamin komplexumot kifejezetten a gyermekek egészséges növekedéséhez, megfelelő szellemi és fizikai fejlődéséhez és jó közérzetéhez fejlesztették ki. A hat komplexumot, amelyek különböző aspektusokból hatnak a gyermek egészségére, egy cél egyesíti -, hogy mindent biztosítsanak a gyermeknek, ami a szervezet védelméhez, az immunrendszer erősítéséhez, a memória javításához, a jó alváshoz és az általános jó közérzethez szükséges. A biológiailag aktív étrend-kiegészítők nem csak egészségesek, de nagyon finomak is - csokoládé, málna, karamell, narancs és eper ízűek. Gyermeke szeretni fogja őket! És hogy ne csak hasznosak és ízletesek legyenek, hanem érdekesek és szórakoztatóak is, mindegyik komplexumot egy állat képviseli - egy szimbólum, amely a fő tulajdonságait tükrözi.

A Junior Hit készlet - szórakoztató és finom segítség a szervezetnek! Junior Hit – a gyermek egészséges növekedéséhez!