A VÁLLALATRÓL

  2015-ben a Vision Voyage egy olyan országba látogat, mely évről évre közelebb kerül a Vállalthoz, de mégis megőrzi titkait. Az ország a bonyolult múltja ellenére meg tudta őrizni hagyományai és kultúrája függetlenségét. Az ország, ahol nagyszerű emberek élnek – kedves, bölcs, erős és szorgalmas emberek. Emberek,akik örökké örömöt és meglepetést okoznak.

  A VISION VOYAGE-RÓL

  A Vision Voyage-al való utazás szerves része a Vision Életstílusnak. Megadja a szabadság érzetét, a felfedezések csodálatos lehetőségét és eleven, felejthetetlen benyomásokat. Ezért válhattak a Vision Voyage évei alatt ezek az utazások legendássá és részt venni rajtuk megtisztelővé.

  Utazás a Vision Elnökével
  Utazás sikeres emberekkel
  Utazás a kultúra megismeréséért
  Utazás a világ országaiba
  TOVÁBB

  GALAKTIKA 2015

  Nem mindenki tudja, hogy a Galaktika díjnak megvan a maga csodálatos története és a Galaktika szobor az univerzumot rejti magában! A vállalat Elnöke Dmitry Buryak elmesélte a történetet egyszer.

  TOVÁBB

  KVALIFIKÁCIÓS FELTÉTELEK

  Egyedülálló természet, ősi tradíciók, kortárs kultúra és egy luxus szálloda, melyet az Elnök választott kifejezetten a résztvevők számára – Vietnám megnyitja kapuit a Vision Voyage résztvevői előtt minden jóval amit természet és ember alkotott.

  Kvalifikációs időszak: 2014 Szeptember – 2015 Május.

  INFORMÁCIÓK A RÉSZTVEVŐKNEK

  2015 Október

  Helyszín: Danang, Vietnám

  SZOLGÁLTATÁSOK

  Asztali képek


  Mobil telefon képek