• 5
Rendezvények
A főoldal Újdonságok Rendezvények VISIONFIT 2017 MÁSODIK ÉVAD

VISIONFIT 2017 MÁSODIK ÉVAD

GYORSAN REGISZTRÁLJON ÉS VÁSÁROLJA MEG A RÉSZVÉTELI KUPONT 2017 OKTÓBER 10-IG!

2017 Október 15-én a népszerű VisionFit 2017 projekt 2. évada elkezdődik.

Az évad 2 hónapig tart és 2017 Decemberében ér véget. 

A győzteseket a Vision News újévi adásában mutatjuk majd be, melyet December 22-én sugározzuk majd.

A 2. évadban való részvétel feltételei:
  • Legyen Kiemelt Vásárló kvalifikációja (legyen legalább 47,5 CV személyes vásárlása) Szeptemberben.
  • Regisztráljon a projektre a kérdőív kitöltésével: https://webanketa.com/en/forms/68s38chn6cqkcs9r75gk2dhk/.
  • Válassza ki és vásárolja meg az önnek megfelelő részvételi csomagot (a részvételi kuponok elérhetők a az Európai GOS rendszerében).
További részletek et tudhat meg a részvételről, a részvételi csomagokról, fizetési feltételekről és árakról a projekt hivatalos oldalán: http://www.vipgroup.net/news/activities/visionfit/

A VISIONFIT WEBINAR MENETRENDJE 2017 NOVEMBERBEN¹:

November 5, 11:00 (Magyar idő szerint)
Szénhidrát függőség. A vitaminok, ásványi anyagok és étrend-kiegészítők szerepe a súlycsökkentő programokban.

A webinar különleges vendége Ph.D. Rimma Dondukovskaya. Táplálkozási szakértő (23 éves tapasztalattal), a Nutrition Group kutatója, Sport Biokémia, Saint Petersburg Kutató és Fejlesztő Intézet a Fizikai Oktatás, a táplálkozás professzora a Ben Weider Testépítő és Fitnesz College, sport táplálkozási tanácsadó Korcsolya Ifjúsági Iskola és a Kerékpáros Olimpiai Utánpótlás csapatnál, szenior edző a Studio 53 fitneszteremben.

November 12, 11:00 (Magyar idő szerint)
Különleges üzenet Dmitry Safronov-tól, a Vision Milliomosok Klubjának képviselőjétől, a Gyémánt Kiválóságok Rendjének lovagjától és az Elnöki Team képviselőjétől a VisionFit Második Évadának ös- szes résztvevőjének.

November 19, 11:00 (Magyar idő szerint)

Kérdések és Válaszok.

Előadók - Maria Egorova és Artur Zaripov.
Különleges üzenet Tatyana Goldina-tól, a Vision Milliomosok Klubjának képviselőjétől, a Gyémánt Kiválóságok Rendjének lovagjától és az Elnöki Team képviselőjétől a VisionFit Második Évadának összes résztvevőjének.

November 26, 11:00 (Magyar idő szerint)
Öregedés gátló fitnesz és öregedés gátló táplálkozás.

Előadók - Maria Egorova és Artur Zaripov.
Különleges üzenet Elena Kristofi-tól, a Vision Milliomosok Klubjának képviselőjétől és az Elnöki Team képviselőjétől a VisionFit Második Évadának összes résztvevőjének.

1. FIGYELEM! A VisionFit webinar-ok cask a project résztvevőit fogadják! A bejelentkezéshez használja a Személyes Fiókjában található linket itt: www.vip-tree.net.

A projekt célja,hogy minden résztvevő a legjobb formáját hozza. Ez nem csupán a fizikai kinézetről szól. Az 1. évad résztvevői nem csupán súlyt veszítettek és javították megjelenésüket. Ők lényegesen erősítették a jelenlétüket a közösségi médiában, több megtekintésük és követőjük lett a projektnek köszönhetően. A VisionFit jelentős hatást gyakorolt az üzleteik legalsó vonalaira. Mesélje el, hogy Ön már mennyit kamatozott a projektből és mit vár a 2. évadtól. Írja le személyes történetét a VisionFit történetei közé! Írja le történetét amennyiben részt vett az 1. évadban vagy ossza meg céljait, amennyiben a 2. évadban csatlakozik!

Az én VisonFit Történetem elkezdődött! 

Használja a #VisionFit2017 és #VisionFit2 hashtag-eket.

Itt találja Marina Lebedeva, az egyik 1. évad győztesének történetét
https://www.facebook.com/VIPGPL/posts/1534777199925160