• 5
Rendezvények

Vision Summit 20172017 Augusztus 19-20-án
a Crocus City Hall-ban, mely Oroszország egyik legjobb koncertterme, kerül megrendezésre a nyár Vision Csúcstalálkozó.

A Crocus City Hall egy többszintes koncertterem, mely a Crocus City Complex területén található Moszkvában és az egyetlen több célra is használható terme több mint 7.000 férőhellyel és a legkorszerűbb felszereléssel, mely a legmagasabb nemzetközi elvárásoknak is megfelel. Ez volt az oka, hogy a szervezők a Crocus City Hall-t választották olyan sztárok koncertjeinek helyszínéül, mint Elton John, Jennifer Lopez, Sting, Ringo Starr, the Scorpions, Robert Plant, Pet Shop Boys, Jamiroquai, Lana Del Rey és még sokan mások. 2013 Novemberében adott otthont a Crocus City Hall Oroszország történetében először a Miss Universe, Nemzetközi Szépségversenynek, melyet milliárdok figyeltek a televíziók előtt világszerte. 

2017 Augusztusában ebben a tekintélyes teremben a Vision összehívja partnereit, hogy megünnepelje legnagyobb sikereiket, megosszák a legfontosabb és leglélegzetelállítóbb híreket és megvitassák a jövőbeni fejlesztések menetét. A Vision Csúcstalálkozón jelen lesz Dmitry Buryak, a Vision International People Group Elnöke. Továbbá a Csúcstalálkozó különleges tréningekkel és előadásokkal is szolgál a vállalat top vezetői, az Elnöki Team képviselői és az Elnök Főtanácsadói által. 

A Vision Csúcstalálkozón sorsolásra is sor kerül, melynek keretében a VIP 3S vagy magasabb kvalifikációval rendelkező résztvevők 7 db Luxury Bonus pénzjutalmat 50.000 EUR értékben. Továbbá minden VIP 1S vagy magasabb szintű résztvevő esélyt kap arra, hogy megnyerje a 10 Vision Summit Bonus egyikét 5.000 EUR értékben.