• 5
Rendezvények
A főoldal Újdonságok Rendezvények Szeminárium Vezetők számára

Szeminárium Vezetők számára

A VISION vezetői szeminárium 2016 Április 12-15 között került megrendezésre, ahol az elnök és a legfőbb vezetők is jelen voltak. VIP 2S és magasabb vezetők Oroszországból, Európából, Vietnámból és a volt szovjet országokból érkeztek a szemináriumra azzal a céllal, hogy megtudják a vállalat fejlesztési terveit és közeli céljait. 

A VISION egy hatalmas meglepetéssel készült a vezetők számára. A vezetői szeminárium Peterhof egyik legjobb szállodájában került megrendezésre – az Új Peterhof. Peterhof méltán az egyik legszebb részének tartott helye a kastély park. Úgy is nevezik, mint az Orosz Versailles, jogosan. Minden évben turisták ezrei a világ különböző sarkaiból érkeznek, hogy megcsodálják ezt a kivételes történelmi mesterművet. Idén ez a fantasztikus lehetőség a VISION-nek is megadatott – a VIP 2S vagy magasabb szintű vezetőknek.

Minden pénzt megér, hogy az Új Peterhof Hotel a festői Olginov Tó partjára települt, szemben a Nagy Peterhof Kastély Fő Kertével. Az ablakokból tökéletes panoráma nyílik a kastélyra és a híres szökőkutakra, melyet maga 1. Péter tervezett. Mondanunk sem kell, hogy az egyértelmű előnyöket mindenki értékelte, aki részt vett a vezetői szemináriumon.

Ebben a néhány napban a résztvevők meghallgatták a VISION elnökét és a legnagyobb vezetőket arról, hogy milyen vállalati fejlesztések várhatók, megosztották értékes tapasztalataikat és tudásukat azok az emberek, akik a részei az elnök tanácsadóinak legszűkebb körének (az úgynevezett Elnöki Stábnak), valamint azokat akik részt vesznek a jubileumi Millennium 2016 szervezésében.

A vezetői szeminárium egy nagyszabású beszéddel kezdődött az elnöktől, Dmitrij Arkhadyevich Buryak-tól a vezetőnek címezve. Elsőként az elnök bemutatta a TOP vezetők csapatát (az Elnöki Stáb) a szeminárium résztvevői számára, megemlítette a jelenlegi gazdasági problémákat (instabil piacok, munkanélküliség, árfolyam ingadozás és egyebek) és az alapvető lehetőségeket, melyet a hálózati marketing nyújt sok ember számára, különösen válságos időkben. Az elnök beszélt a vállalat fejlesztéseinek fő irányvonalairól a közeljövőben. Hova tovább, az elnök kiemelte a vezetők fontos szerepét a vállalat termékfejlesztési stratégiájában, új és egyedülálló termékek bevezetésében, ami az új kozmetikai vonal lesz majd. Kiemelte továbbá a termékpaletta bővítésének fontosságát és az ezzel járó üzleti lehetőségeket a vezetők számára.

Valamint a szeminárium résztvevői fontos információkat hallhattak a vállalat top vezetői tolmácsolásában, akik az Elnöki Stábot képviselték. A szeminárium alatt teljes mértékben elemzésre került a vállalat új marketing terve (csökkenő pénzügyi terhek, a fogyasztók bevonása az üzletbe, a növekedés támogatása, a hálózat fejlesztése és egyéb témák), valamint a VIP-kvalifikációval rendelkező vezetők mutatják be a növekedési jutalmakat (a Buster program), a lehetőségeket és előnyöket.

Végül, de nem utolsó sorban a vezetői szeminárium záró momentumaként népszerűsítésre került a vállalat jubileumi rendezvénye, a Sochi-ban megrendezésre kerülő Millennium, mely Ala és Oleg Adriychyuk, az elnök tanácsadói által kerül majd megrendezésre.