• 5
Rendezvények
A főoldal Újdonságok Rendezvények A VIP Master Lam Hoang Phong és a Vietnámi top vezetőinek nyílt tréningje

A VIP Master Lam Hoang Phong és a Vietnámi top vezetőinek nyílt tréningje elérhető a közösségi hálókon

megtakintés szórólap

Azoknak, akik gyorsan szeretnének pénzt keresni és sikereket elérni!

A Vállalat egy precedens értékű lehetőséget biztosít mindenkinek!

Kizárólag Június 5-én Ön és csapata csatlakozhat egy kivételes tréninghez, melyet a Vállalat top vezetői és az Elnök Főtanácsadói tartanak. Azok, akik jelen voltak a vietnámi sikertörténet kezdeténél, akik elképesztő karriert tudhatnak magukénak a Vállalatnál, akik létrehoztak egy több ezer főből álló hálózatot, akik mindent tudnak arról, hogy hogyan hozzanak létre egy hatalmas hálózatot a semmiből és keressenek Igazán Nagy Pénzeket.

Találkozzon a Vision VIP Master top vezetőjével, a Vision Dollár Milliomosok Klubjának képviselőjével, az Elnöki Gárdistával, a Gárdista Rend háromszoros tiszteletbeli tagjával, a több ezer fős Vietnámi hálózat szponzorával, Lam Hoang Phong-al és a Vision Vietnámi top vezetőivel!

A VIP Master Lam Hoang Phong és a Vietnámi top vezetőinek nyílt tréningje elérhető a közösségi hálókon. A Vállalat fordítást biztosít az összes nyelvre, ahol a Vision jelen van.

Hívja meg potenciális partnereit, barátait, csapatát és mindenkit, aki meg szeretné változtatni életét és sikereket szeretne elérni, elismerésre vágyik és anyagi juttatásokra. Vegyen részt a Tréningen!

Legyen Ön is Elnöki Gárdista, használja ki a lehetőséget és élvezze a Vállalat top vezetőinek társaságát!

A Tréninggel kapcsolatos részletes információkért kérjük hívja a Vision call centert, DRD Menedzserét.