• 5
Rendezvények
A főoldal Újdonságok Rendezvények VIP 2S Gárdista Szemminárium

A 7. Avant-Garde Gárdista Szeminárium ON LINE"Június 5-6-án megidézem a leg ambiciózusabb és leg céltudatosabb Vision-ösöket, akik megtestesítik a legújabb Vállalati stratégia sikeres használatát. Ezúttal a találkozó egy teljesen új formátumban kerül megrendezésre, mely összehozza a hasonló gondolkodású embereket távolságtól vagy határoktól függetlenül.

Minden résztvevő, aki kvalifikált a rendezvényre és ezúttal bizonyította jogát, hogy élvezze a Vállalat legújabb lehetőségeit, elsőként kapnak közvetlen hozzáférést üzletünk „aranytartalékaihoz”, helyet ha helyesen használnak azonnal pénzzé változik.

A Júniusi Szeminárium elsődleges feladata egy intenzív oktatás a Vállalat új stratégiai fejlesztésiről, úgy mint az Autó Program, a Luxury Bonus és a Starmaker Bonus. A Gárdista Szeminárium célja nem csupán a meglévő tartalmak fejlesztése, de egy kollektív ötletbörze is, mely most első alkalommal jelenik meg a stratégiai döntésekben és ezáltal befolyásolja a Vállalat közeli jövőjét is.

Kétség kívül a 2015-ös év legnagyobb rendezvénye, a Millennium 2015 a figyelem középpontjában lesz a Júniusi Szeminárium alatt. A rendezvény során lerántom a leplet arról, hogy milyen meglepetések várnak a Vietnámi fesztiválon, hogy további lendületet adjon a szeminárium résztvevői számára, hogy a hallott információkat minél hamarabb és minél széles körben terjesszék már közvetlenül a Szeminárium után.

Meggyőződésem, hogy nincs annál értékesebb és izgalmasabb, mint részese lenni egy érdekes és izgalmas munkának. Ezen oknál fogva alig várom a találkozást azokkal, akik már most megszerezték a gárdista címet és azokkal, akiknek még van esélyük teljesíteni a kvalifikációt és csatlakoznak a Vision elit osztagához.

Gárdistának lenni nem jelent mást, mint cselekedni és győzni!"

A Vision International People Group Elnöke
Dmitriy Buryak

Album code is not specified.Avant-Garde ONLINE
Avant-Garde ONLINE (Promo)