AZ ÉN ANYUKÁM – DISZTRIBÚTOR

Az “Anyukám egy disztribútor” rendezvény sikeres volt!
Több mint 2.000 ember vett részt a Rendezvényen, melyet Március 7-én tartottunk minden Vision kirendeltségen és egyéb helyszíneken.
A Vállalat bejelentette, hogy a 2015-ös év a gyermekek és az üzlet éve lesz. Az “Anyukám egy disztribútor” ismételten igazolta, hogy a Vision üzlete család orientált generációkon átívelő üzlet. Üzleti stabilitás, generációkon átívelő folytonosság… mindezek egybeforrnak olyan szakban, mely minden nyelven érthető: Család, Vállalat, Vision.
Ezen a napon a Vállalat minden kirendeltségén melegség és nyári hangulat uralkodott. Disztribútorok és vendégeik mosolyogtak és megalapozták egymás jó hangulatát, ahogy megosztották eredményeiket az étrend-kiegészítőkről és az új Bio-In programról. A vendégek rengeteg hasznos információt kaptak termékeinkről, a DEM4 laboratóriumról és alkalmazottairól, a Vision előnyeiről és a MISSIA Alapítvány jótékonysági munkájáról. A “Meleg November” promóció résztvevői különleges, a MISSIA Jótékonysági Alapítvány logójával ellátott karkötőt kaptak.
Minden ember, aki Március folyamán csatlakozik a Vision-höz, részt vehet a Vállalat által ajánlott lehetőségekben, és mindezeken felül részese lehet az év legnagyobb rendezvényének, a Millennium-nak, mely 2015 Október 10-11-én kerül megrendezésre Danang, Vietnam-ban.
Ez egy nagyszerű kikapcsolódás volt ajándékokkal a Vállalattól! Nagy köszönet minden disztribútorunknak, aki aktívan segített egy ilyen nagyszerű rendezvény megszervezésében!

Москва / Moscow