VIP-FORUM MOSKVA – HO SHI MIN

4-5

Április

Moszkva

18-19

Április

Ho Shi Min

Nincs kétség, ez a rendezvény lesz a Vision üzleti történetének új kezdete. A Litván szemináriumon a Gárdisták az Elnökkel együttműködve egy új üzleti ajánlatot fejlesztettek ki, melyet részletesen bemutatnak Moszkvában és Ho Shi Min-ben. Ezt a rendezvényt széles körű figyelem övezi, de szeretném hozzátenni, hogy az Elnök, a Marketing Osztály és a Fejlesztési Részleg minden tartalékát az kezdet előkészítésének rendelte alá. A VIP-Fórum minden résztvevője egy hatalmas lépést tesz saját üzlete érdekében. Bizonyára tudják, hogy a Fórumra a jegyek már a kibocsájtást követő délutánon elfogytak. Ilyen még soha nem történt korában...

M.Buryak, a Fejlesztési Részleg Vezetője

Április 4-én és 5-én Moszkvában valamint Április 18-án és 19-én Ho Shi Min-ben a VIP Fórumon a Vision új történelmének alapjai kerülnek lefektetésre. 

A VIP-Fórumon mindent megtudhat a Vállalat új üzleti ajánlatáról, mely lehetővé teszi a fiatalok számára a könnyű csatlakozást minimális, zsebpénznyi befektetéssel. 
Az elhivatott üzletemberek számára egy komoly üzleti programot ajánlunk, mellyel a befektetés megtérül mindössze 3 ember meghívásával és megtöbbszörözi befektetését innentől kezdve. 

Elhangzik majd az is, hogy a csillagos vezetők egy kis növekedéssel akár már az idei év végére részt vehetnek a Vállalat "Autó Program – Változtassa meg Utazási Lehetőségeit!" programjában. 

A Vállalat avant-garde-jai, az Elnök közvetlen környezete bemutatja a Luxury Bonus-t, egy egyedülálló programot, mely demonstrálja, hogy a Vision hogyan változtatja meg a disztribútorok életminőségét! 

Kizárólag egy olyan történelemmel és piaci megbecsültséggel rendelkező vállalat, nimt a Vision engedhet meg magának ilyen visszautasíthatatlan ajánlatot Oroszország, Európa és Vietnám MLM piacán! 

A VIP-Fórum mindkét napját a Vision új üzlet ajánlatának bemutatásának és gyakorlati használatának szenteljük. 

Kvalifikációs feltételek a rendzvény mindkét napjára VIP vagy magasabb 2015 Január, Február és Március folyamán. 

Bio-In értékesítése minden VIP-Fórum résztvevő számára!

A Bio-In program megvásárolható lesz a Moszkvai és a Ho Chi Minh VIP Fórumon – a Moszkvai Fórum Április 4-5-én kerül megrendezésre

Egy speciális Bio-In bolt nyílik a “Planet KVN” épületében a Vállalat disztribútorai számára.

A rendezvény minden résztvevője tetszőleges számú programot vásárolhat.