• 5
A Társaságról
Tevékenységi kör Az Elnök A Társaság filozófiája A cég története Hírek

Az Elnök

"Létrehoztam a Vision vállalatot és az embereknek adtam. Hiszen a végső célunk – az ember. Mindent, ami az emberrel kapcsolatos, egy dolog határoz meg - az élete. A Vision ajánlásának lényege - nem a jövedelmező, etikus üzletben rejlik. A Vision ajánlásának lényege - nem az egyedülálló, utolérhetetlen hatékonyságú termék. Ajánlásunk lényege, hogy életminőségük megváltoztatását kínáljuk az embereknek. Ez a mi ideológiai platformunk, ami nélkül a Vision vállalatnak nem lenne értelme."


Ezekkel a szavakkal fordul a Földön minden emberhez Dmitrij Buriak - a Vision International People Group Elnöke .

Geológusként kezdte pályafutását . A nyolcvanas években az első újító vállalkozók között volt. A kilencvenes években a fémipar egyik legnevesebb szereplőjévé vált. Harminc egynéhány évesen már megvolt mindene, amiről csak egy művelt ember álmodhat – szerető család, jövedelmező üzlet, biztos társadalmi pozíció…
És mindez majdnem eltűnt az életéből magával az életével együtt. Miután súlyos autóbalesete után visszanyerte eszméletét, megértette, hogy a legértékesebb dolog az életben - az élet maga. Attól a naptól kezdve az élet megőrzése ügyének és kortársai egészségének szentelte magát.

Így született meg 21 évvel ezelőtt az egyetlen cég a világon, ami az egészséget mint a lelki, fizikai, szellemi és társadalmi életminőség harmóniáját értelmezi.
 
Azoknak, akik a Visionnel tartanak, nem kell választani az egyén és a társadalom között, hiszen lehetőségük van hasonló gondolkodású emberek közösségében lenni és éppen ennek köszönhetően egyénileg is fejlődni. Nem kell választani a munka és a család között, mert ez egy családi vállalkozás, és ha a munka mellett döntenek – akkor a család javára döntenek. Nem kell választaniuk a több pénz és a kedvelt elfoglaltság között, hiszen éppen a kedvelt elfoglaltságuk fog rengeteg pénzt hozni számukra. Nem kell választani az öröm és az egészség között, mert a mi örömünk az, ha az emberek egészségesek. A legfontosabb dolog az, hogy a mi látomásunk - nem kompromisszum a két szélsőség között, nem egyensúly és nem középút, hanem éppen az ellentétek összegzése egy teljes egészben.

Egészséges Üzletünk alapja az Egészség Kultuszára épül, ami egy új, mindenki sikerére alapuló társadalom felépítését jelenti. A Vision tagjai – a jövő építői, amiben mindannyian gyermekeinkkel és unokáinkkal együtt élünk. A világban feltűnik egy új erő, egy olyan erő, ami valóban képes ellenállni a hanyatlásnak. Ez az erő - az emberek egyesítése az Egészséges Társadalomban, ez a Vision Egészséges Társadalmi hálózata.

Ma a Vision - egy érett, erős szervezet, ami képes önállóan alakítani saját sorsát. Több százezer ember változtatta meg életét a Visionnel, több milliónak még meg kell látnia a nagyszerű Vállalat hatalmas eredményeit.

Az Elnök Dmitrij Buriak vezetése alatt. Egy olyan ember vezetése alatt, akinek ideái minden nap emberek életét - köztük a te életedet is –jobbá teszik.