• 5
A Társaságról
Tevékenységi kör Az Elnök A Társaság filozófiája A cég története Hírek
A főoldal A Társaságról A Társaság filozófiája

A Társaság filozófiája

WHO filozófia: az ember tudatosan felismert választása,
mely az egészséges életmód és
a teljes egészség mellett szól.

A Vision korporatív filozófiája a Whole Health Option, (Teljes Egészség Lehetősége) vagyis WHO. A filozófia központjában az áll, hogy az ember egészsége a legfontosabb érték, és az egészség az ember fizikai, szellemi és társadalmi életminőségének harmóniájával egyenlő.

Azok a feltételek, amelyek között egy modern ember kénytelen élni, gyakran bizonyulnak veszélyesnek az egészségünkre. Leggyakrabban nem is tudjuk megváltoztatni azokat. Azonban sok tényező rajtunk is múlik. Például az étrendünk, az alvási szokásunk, társadalmi életünk és egyéb. Mindezek egyéni választásunk eredményei, melyeket lehetőségeinkhez mérünk, értékrendünk és szokásaink szerint, melyek általában életstílusunkat alkotják.

A "Teljes Egészség Lehetősége" filozófia választása az ember személyes választása. Azonban ezt a választást nem egyszerű egyedül meghozni - a hasonló gondolkodású közösség segítsége nélkülözhetetlen, mert gyakran kénytelenek vagyunk saját életstílusunkat egészségtelen információáradatban kialakítani, például erőteljes nyomás nehezedik ránk a cigaretta, alkohol, gyors ételek és egyéb "egészségtelen árucikkek" propagálása által. A "reklám-áradat"-nak ellenállni csak a hasonló gondolkodásúak támogatásával lehetséges, akik már megtették tudatos választásukat az egészség felé.

Ma világszerte emberek ezrei hálásak a Vision disztribútoroknak a WHO filozófia követőinek, azért, hogy segítettek a megfelelő lehetőség választásában. Ez által "a teljes egészség választói" közösségének megteremtésével a Társaság jelképes "világítótornyot" alkotott, mely a fényével segít orientálódni a Társaság minden józan gondolkodású követőinek.