• 5
A Társaságról
Tevékenységi kör Az Elnök A Társaság filozófiája A cég története Hírek
A főoldal A Társaságról Tevékenységi kör

Tevékenységi kör

A « Vision International People Group » Vállalat — az egyik legnagyobb vállalat, amely a világpiacon egészséget és hosszú élettartamot szolgáló termékeket képvisel. A Vállalat küldetése — "Egészséges üzlet", azaz megbízható, tartós , nyereséges, és a legalapvetőbb emberi igényre — az egészségre alapuló üzlet.

1996. július 14-i megalakulása óta a Vállalat folyamatos erőfeszítéseket tesz egy új egészség kultúra, létrehozásáért, amely abszolút prioritást jelent az egyének és a társadalom számára egyaránt. Ez diktálja a fő termékirányzatokat, amelyekkel a Vállalat foglalkozik.

A Vállalat és a disztribútorok tevékenysége – életminőségi szolgáltatások biztosítása (Life Quality Management). Ezért nevezhetjük a Vállalat disztribútorait Független Életminőség Menedzsereknek. (Independent Life Quality Managers).

A fő tevékenységi területek:
- Egészség Forrás Menedzsment ( Health Management ). A disztribútorok, a Vision termékek használatával jelentősen növelik saját és ügyfeleik egészségének forrásait, a termékek minőségét a nemzetközi GMP, HACCP valamint az ISO 22000 szabványok erősítik meg.
- Saját Vállalkozás Menedzsment ( Bussiness Management). A disztribútorok minimális befektetést felhasználva építhetik fel saját vállalakozásukat. A jövedelmek alapjai a Vállalat Marketing Tervében vannak lefektetve, amely a világ MLM iparágának elismerten egyik leghatékonyabb marketing terve, amiben nem számít az Ön képzettsége, neme és életkora. Bárki lehet sikeres.

A Vision Vállalat lehetőséget ad arra, hogy jelentősen javítsa életminőségét. Utazás, képzés, találkozók érdekes emberekkel, karrierépítés és elismerés - ezek azok az értékek, amelyek a világ minden tájáról származó több ezer embert egyesítik.
Válassza Ön is a Vision életmódot!