• 5
A Társaságról
Tevékenységi kör Az Elnök A Társaság filozófiája A cég története Hírek

A GOS EU –nak fantasztikus híre van a VISION disztribútorai számára!!!


1. INGYENES
Minden 549 Euro feletti, EU-n belüli vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes és a kézbesítés is csak 2 napig tart! Rendeljen legalább 550 Euro értékben, egyénileg vagy csoportosan, jelöljön meg egy kézbesítési címet és csomagját ingyenesen házhoz szállítjuk Önnek.

2. GYORS

Minden 239 Euro feletti, EU-n belüli vásárlás, express kiszállítással jut el Önhöz, mindössze 2 nap alatt! Nem kell többet várnia.

3. KÖVETHETŐSÉG

Parcel Tracking System – naprakész adatokat kaphat csomagjáról, csak be kell gépelnie a csomag számát. Nincs szükség arra, hogy az ügyfélszolgálatot telefonon hívja, mert az információt a csomagjáról megkapja közvetlenü a számítógépére, telefonjára vagy egyéb mobil eszközére. Csak be kell gépelnie a csomag számát és pár percen belül tudomást szerezhet csomagja jelenlegi helyzetéről, akár anyanyelvén is.

4. VILÁGHÍRŰ PARTNER

Ezentúl a Vision csomagjait a világpiac vezető nemzetközi express fuvarozója a DHL Express szállítja. A cég jelenleg 120.000 célállomásra, több mint 220 országba valamint több mint 840 millió csomagot szállít évente. Mostantól a mi csomagjaink célbaérését is ez a cég garantálja.

www.visionshop.me