• 5
Az üzletről
A Társaság ajánlata Hogyan kezdjük el az üzletet

Az elektronikus szerződés kitöltésének szabályai

Figyelem! A szerződés minden mezője csak az angol ábécé betűivel tölthető ki.

 1. A szerződést bármely olyan személy kitöltheti, aki betöltötte a 18-ik életévét és szeretne a «Vision International People Group» Társaság disztribútora, egészséges, boldog és sikeres lenni, valamint az egészséges életmód filozófiáját továbbadni az embereknek.
 2. A szerződés kitöltése előtt mindenféleképpen ismerkedjenek meg a Vision disztribútorok Szerződési feltételeivel.
 3. Minden csillaggal* jelölt, mező kitöltése kötelező.
 4. A szerződés kitöltése után az Ön által megjelölt elektronikus címre automatikusan kézbesítésre kerül egy levél, azzal a kéréssel, hogy erősítse meg a csatlakozási szándékát a Vision Társasághoz. Az adott levélre 3 napon belül szükséges válaszolni.
 5. Ezek után, amint megerősíti szándékát a csatlakozásról a Vision Társasághoz, a levélre történő válasszal az Ön szerződése rögzítésre kerül. A szerződés regisztrációja 24 órán belül történik meg, kizárólag hétköznapokon.
 6. Miután az Ön szerződése regisztrálásra került, az Ön által megjelölt elektronikus címre automatikusan küldünk egy levelet a szerződés regisztrációjának megerősítéséről, az Ön szerződésének másolatával, és az Ön ID (disztribútori szerződés) számával.
 7. Az Ön szerződésének másolatát, mely az elektronikus címére került kézbesítésre ki tudja nyomtatni és felhasználhatja a Vision Társaság kirendeltségeire történő belépéskor.
 8. A szerződés kitöltése és a regisztráció nem lehetséges, ha:
  a. Nem töltötte ki az összes csillaggal jelölt mezőt;
  b. Ön nem rendelkezik szponzorral, vagy nem ismeri a szponzora adatait;
  c. Ön már rendelkezik Vision szerződéssel.
 9. A szerződés minden mezőjét csak az angol ábécé betűivel lehet kitölteni. Kivételt csak a «Személyigazolvány» mező képez, ahová az adatokat szigorúan a személyigazolványban írottal egyezően kell kitölteni.
 10. A «Vezetéknév» és «Keresztnév» mezőket a személyigazolványnak megfelelően kell kitölteni olyan betűtípusban, ahogy azt a személyigazolvány tartalmazza.
 11. A házastársi szerződés arra enged következtetni, hogy egy férfi és egy női név kerül kitöltésre. A mezőkbe nem kerülhet két férfi vagy két nő neve.
 12. A házastársi szerződésben csak a házastárs adatait szükséges kitölteni. A gyerekek adatai nem kerülhetnek bele a szerződésbe. Azok a gyerekek, aki betöltötték a 18-ik életévüket, saját szerződéssel csatlakozhatnak.
 13. A szerződés regisztrációja után, a Társaság kirendeltségein vásárolhatnak egy szabványszerződést «szám nélkülit», kitöltheti és leadhatja a DRD-n az elektronikus szerződés másolatával együtt. A társaság bármely termékének vásárlása (kivéve az elektronikus áruház) és jutalékfolyósítás is csak abban az esetben lehetséges, amennyiben Ön rendelkezik a Társaság által nyomtatott szabványszerződéssel.