• 5
Az üzletről
A Társaság ajánlata Hogyan kezdjük el az üzletet
A főoldal Az üzletről A Társaság ajánlata

A Társaság ajánlata

      Egészség és anyagi jólét -
az ember alapértékei,
melyekre hatással lehetünk

A Társaság és a disztribútorok tevékenysége - ez az életminőség irányításával kapcsolatos szolgáltatások nyújtása (Life Quality Management). Ilyen módón a Társaság disztribútorait nevezhetjük Független Életminőség Menedzsereknek (Independent Life Quality Managers).

Válassza ki az Ön számára legvonzóbb együttműködési módjat a Vision-nel:

  • Az egészség irányítása (Health Management). Ön jelentősen javíthat egészségi állapotán, valamint növelheti fogyasztóinak számát, amennyiben használja a Vision termékeit, melyek minőségét a GMP szabvány tanusítja.

  • Az üzlet irányításával kapcsolatos szolgáltatás (Bussiness Management). Ön saját üzletét építheti fel minimális befektetés mellett. Jövedelmének alapja be van építve a Társaság Marketing-tervébe, mely a világ MLM gazdasági ágazatának egyik leghatékonyabb tervének lett elismerve. Ebben a gazdasági ágazatban nincs jelentősége az Ön végzettségének, nemének és korának. Itt mindenki sikeres lehet.

A Vision Társaságban Ön jelentősen javíthatja saját életének minőségét: az utazások, az oktatás, érdekes emberekkel való társalgás, karrierépítés és elismerés - ezek azok az értékek, melyek egyesítették a világ országainak több ezer emberét. Válassza a Vision életstílusát!