Szeptember 21-én a Vision Voyage Morocco keretein belül megrendezésre került a “Reggeli az Elnökkel” akció. Az akció résztvevőinek különleges lehetőségük adódott, hogy egy környezetben eltölthettek egy kis időt a Vision International People Group Nemzetközi Cég Elnökével Dmitrij Buriak társaságában.

Újság «President» megtakintés letöltésExkluzív ajándék a Vision Voyage 2014 résztvevői számára – a «Maroc №14» parfüm.
Fotók a „Reggeli az Elnökkel Marokkóban” akcióról.


Astana, Kazakhstan
Ezt a rendezvényt szeptember 21-én megtartottuk minden Vision kereskedelmi kirendeltségen is.

Ezen a napon Dmitrij Buriak a Vision International People Group Nemzetközi Cég Elnöke ünnepi beszéddel fordult az akció résztvevőihez.

A rendezvény minden résztvevőjének egészséges reggeliben és meglepetésekben volt része. Kizárólag az akció résztvevői kóstolhatták meg és vásárolhatták meg elsőként az exkluzív «Reggeli az Elnökkel» teát. Minden disztribútor Oroszországban, FÁK országaiban és Európában szeptember 21-én részt vehettek egy jótékonysági akcióban: a «Tea» Reggeli az Elnökkel» bögrék értékesítéséből származó összeget az árvaházak kreativitásának fejlesztésére ajánlja fel a cég.

A Vietnámi disztribútorok «Tea Reggeli az Elnökkel» tea készítő bögrét is vásárolhattak. Az akció résztvevői elsőkézből értesülhettek a Cég legfőbb újdonságairól, információt kaptak az új termékekről, az életminőség javítással és az üzlet új lehetőségeivel kapcsolatban. Kimondottan az akcióról készítenek új prezentációs video anyagot.